zondag 1 maart 2015

181 Regenboogkussens


Het is een heel jaar gelden dat ik over de Regenboogkussens schreef. Niet omdat er geen kussens gemaakt zijn hoor. In tegendeel. 181 kussens werden er maar liefst overhandigd in 2014. Dat zijn 181x5 geborduurde lapjes. Gelukkig zijn we met velen. Ik maakte 20 lapjes.

Un an déjà queje n’ai pas écrit de "Regenboogkussens". Et pourtant, nous avons créé 181 housses en 2014. Cela fait 181x5 carrés brodés ! Heureusement nous sommes nombreux. J’en ai fait 20.


Neem gerust eens een kijkje op onze Website of Facebook En aarzel niet om een kussen aan te vragen wanneer je denkt dat iemand in jouw omgeving wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
 
Allez faire un tour sur notre Website ou Facebook N’hesitez pas si vous voulez faire une demande de housse si vous pensez qu’il y a quelqu’un dans votre entourage qui a besoin du soutien. Je vous aiderai pour la communication.

Dit is een lapje dat ik zelf gedeeltelijk ontwierp voor het thema brieven schrijven (11x11 cm) met daaronder het hele kussen waar het in verwerkt is:

Ceci est un carré que j’ai, partiellement, crée pour le thème écriture de lettres. (11x11cm)en suite la housse complète.Deze week ook weer plezier beleefd aan het samenstellen van een lapje. Het thema is “huiselijkheid”

Et cette semaine j’ai eu beaucoup de plaisir à composer ce carré. Avec le thème « home sweet home »
 
1 opmerking: