woensdag 6 februari 2013

50+


50+7dagen.

Alweer een week geleden werd Jeroen 50. "verjaardagen zijn voor kinderen" is zijn motto. "Maar als iemand langs wil komen is dat altijd prima, welke dag het ook is." Zo besloot familie uit Nederland en Portugal hem te verrassen. Helaas konden alle 8 uit Nederland niet komen door ziekte en andere pech. Dus bleef alleen de Portugese verrassing nog over. De voordeur was los, dus stapte zus Janny 's morgens doodleuk binnen. Dat had Jeroen echt niet verwacht. Konden we evengoed nog uit gaan eten. Niet met 11, maar met 3. Ook leuk, want dan heb je elkaar "exclusief".

Een cadeautje bedenken valt ook niet mee. Het cadeautje van Janny was zeer origineel. Een  Jambon Huelva uit Spanje. 5KG extra in de koffer. Hoe zou de X-ray er uit hebben gezien?

 

Ik maakte voor Jeroen een fotoalbum, volgend op het album dat Janny voor hem maakte toen hij 25 werd. Ik deed het in de vorm van het alfabet en maakte bij elke letter een thema. Zoals C canis lupus familiaris. Honden dus, maar de H was al "bezet" door de hengelsport. Verder; I idioot, L lelijk, M mooi en de U van uitvoerig uitleggen.....

 

's avonds kwamen de Franse vrienden langs. Antoine had een enorme pan met een bonen gerecht mee. Veel hengelsport cadeautjes uiteraard. En een prachtige tekening gemaakt door Olivier.

 

 

Janny vloog vrijdag pas terug. Zo hadden ze alle tijd om samen op te trekken. Wandelen met de honden, de rayons van de supermarkt afstropen en niet te vergeten een workshop (wild)kroketten maken. Samen werkten ze (over 2 dagen) aan het hele proces. En werden er een stuk 50 kroketten gerold.  Zo kwam de extra bagage ruimte op de terugweg weer goed van pas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten